Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πολλαπλασιασμός κλασμάτων

                Φανταστικό! Το πολύ γνωστό παιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" σε μια έκδοση με ...πολλαπλασιασμό κλασμάτων γίνεται πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό!


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέγεις για κάθε επίπεδο τη σωστή απάντηση. Καλό είναι να έχεις μαζί και ένα τετράδιο για να κάνεις πράξεις (αν δεν μπορείς να βρεις το αποτέλεσμα με νοερούς υπολογισμούς). Στα σημεία που θα σε δυσκολέψουν μπορείς να πάρεις τις βοήθειες: 50/50 για να "κοπούν" δύο από τις πιθανές απαντήσεις και τηλέφωνο, ώστε να προλάβεις να ρωτήσεις κάποιον πριν τελειώσει ο χρόνος (η τρίτη βοήθεια δυστυχώς δεν θα σε βοηθήσει).

Συμβουλή: Στις περισσότερες περιπτώσεις, έπειτα από το αποτέλεσμα των πράξεων θα χρειαστεί να κάνεις και απλοποίηση, ώστε να επιλέξεις τη σωστή απάντηση. Μην αργήσεις όμως! Ο χρόνος τρέχει και πρέπει να προλάβεις!

Τέλειο σημείο: Πριν αρχίσεις, μπορείς να επιλέξεις τον χαρακτήρα με τον οποίο θα παίξεις και να τον διαμορφώσεις (πρόσωπο, φύλο, ρούχα, μαλλιά, κτ.λ.) κάνοντας κλικ πάνω του. Μπορείς να επιλέξεις και το όνομα της ομάδας σου πληκτρολογώντας το (για περισσότερη πλάκα σκέψου κάτι έξυπνο).





Και άλλο ένα παιχνιδάκι!!